snoreeze.jpg

SNOREEZE

  • Availability:
    In Stock

Ефективно средство за бързо и дълготрайно облекчаване на хъркането. Лесен за употрена спрей за гърно и ленти , съдържащи бленда от микрокапсулирани естествени масла.

Каква е причината за хъркането?

Хъркането най-често се дължи на вибрация на меките тъкани в гърлото, провокирана от въздух, минаващ при дишане по време на сън.Една от основните причини за хъркането е колапс на орофаринкса и хипофаринкса, чийто тонус намалява постепенно с годините или при хора с наднормена телесна маса, както и след консумация на алкохол. По време на сън те се отпъскат и дори преминаващия при дишане въздух ги кара да вибрират, вседствие на което хъркането е налице. В бъдно състояние добрият мускулен тонус поддържа тези тъкани в добра форма и те не вибрират.

Как действа Snoreeze?
Snoreeze представлява уникална бленда от микрокапсулирани естествени масла, които действат като "лубрикант" на меките тъкъни в гърлото по време на сън и по този начин редуцират тяхната вибрация и осигуряват на Вас и Вашия партньор спокоен сън.
Snoreeze е ефективен в 97% от случаите според клинично проучване на Мичиганския университет.

Резултатът от друго клинично проучване (лабораториите Инвереск, Великобритания) показва, че ефектът от употребата на Snoreeze е по-осезаем за партньора:

  • 86% от хъркащите отчитат намаляване на хъркането след употребата на Snoreeze;
  • 93% от техните партньори твърдят, че хъркането е намаляло рязко след употреба на Snoreeze;

Начин на употреба
Snoreeze е лесен за употреба като в допълнение на основното си действие освежава дъха с приятен аромат.
Употребява се преди лягане.
Създаден по модерна липозомна технология, препаратът започва да действа незабавно, отделя активните си съставки постепенно във времето, осигурява 8-часов спокоен сън за хъркащия и неговия партньор.
Snoreeze spray :
Флаконът се разклаща и се впръсква трикратно в задната част на гърлото. Течността се задържа 20 сек. преди да се преглътне, след което не се яде и пие, а ако това стане, процедурата се повтаря.
Snoreeze oral strips:
Една лентичка поставя върху небцето, където тя ще се разтвори след 20-30 секунди след което не се яде и пие, а ако това стане, се поставя нова лентичка .

Snoreeze се предлага под формата на спрей във флакон от 22ml и като ленти 14бр. в опаковка.
Спреят е с помпов механизъм, така че няма риск от респираторни смущения при неговата употреба.

Snoreeze не е средство за лечение на сънна апнея.