• snoreeze.png
  • snoreee_pray.pmg
  • snoreeze_strips.png
  • snoreeze_spray_1.png

SNOREEZE

Ефективно средство за бързо и дълготрайно облекчаване на хъркането.

Лесен за употреба спрей и ленти за гърло, съдържащи бленда от микрокапсулирани естествени масла.

Snoreeze Snoring relief Throat Spray e специален спрей за гърло, съдържащ масло от мента, Витамин Е, натриев хиалуронат и ксантанова гума, който тонизира и "смазва" меките тъкани, намалявайки вибрацията им и атакувайки директно основната причина за хъркането. Предлага се и под формата на лентички със същия състав - Snoreeze Snoring relief Oral Strips.

Snoreeze Спрей или Лентички са с иновативна двойнодействаща формула, която тонизира и смазва меките тъкани в задната част на гърлото, за да осигури ефективно облекчение от хъркането в продължение на 8 часа. Snoreeze Спрей  и Лентички за гърло са изключително резултатни дори и при най-шумнo хъркащите.

Каква е причината за хъркането?

Хъркането най-често се дължи на вибрация на меките тъкани в гърлото, провокирана от въздуха, минаващ при дишане по време на сън. Една от основните причини за хъркането е колапс на орофаринкса и хипофаринкса, чиито тонус намалява постепенно с годините или при хора с наднормена телесна маса, както и след консумация на алкохол. По време на сън те се отпускат и дори преминаващият при дишане въздух ги кара да вибрират, вседствие на което хъркането е налице. В будно състояние добрият мускулен тонус поддържа тези тъкани в добра форма и те не вибрират.

Как действа Snoreeze?
Snoreeze представлява уникална бленда от микрокапсулирани естествени масла, които действат като "лубрикант" на меките тъкани в гърлото по време на сън и по този начин редуцират тяхната вибрация и осигуряват на Вас и Вашия партньор спокоен сън.
Snoreeze е ефективен в 97% от случаите според клинично проучване на Мичиганския университет.

Резултатът от друго клинично проучване (лабораториите Инвереск, Великобритания) показва, че ефектът от употребата на Snoreeze е по-осезаем за партньора:

  • 86% от хъркащите отчитат намаляване на хъркането след употребата на Snoreeze;
  • 93% от техните партньори твърдят, че хъркането е намаляло рязко след употреба на Snoreeze;

snoreeze_8.png

 

 

Начин на употреба
Snoreeze е лесен за употреба като в допълнение на основното си действие освежава дъха с приятен аромат.
Употребява се преди лягане.
Създаден по модерна липозомна технология, препаратът започва да действа незабавно, отделя активните си съставки постепенно във времето, осигурява 8-часов спокоен сън за хъркащия и неговия партньор.
Snoreeze spray :
Флаконът се разклаща и се впръсква трикратно в задната част на гърлото. Течността се задържа 20 секунди преди да се преглътне, след което не се приемат храни и течности. Ако това стане, се впръсква отново.
Snoreeze oral strips:
Една лентичка се поставя върху небцето, където тя ще се разтвори след 20-30 секунди, след което не се приемат храни и течности. Ако това стане, се поставя нова лентичка.

Snoreeze се предлага под формата на спрей във флакон от 22ml и като ленти 14бр. в опаковка.
Спреят е с помпов механизъм, така че няма риск от респираторни смущения при неговата употреба.

*Snoreeze не е средство за лечение на сънна апнея.