Snoreeze App
Понякога може да е трудно да се каже дали хъркането ви се е подобрило, особено ако спите сами. Ето защо Snoreeze създадохa SoundSleep - приложение, разработено с водещи световни експерти по изкуствен интелект от университета в Шефилд.
 
SoundSleep записва колко силно и често хъркате. Индексът на нарушеното дишане (BDI) също проследява колко често спирате да дишате или се борите да дишате през нощта. Приложението създава безплатни ежедневни отчети, за да ви помогне да наблюдавате здравето на съня си. Алгоритъмът на SoundSleep е обучен да разпознава уникалните акустични характеристики на хъркането, което прави отчетите му по-точни от всяко друго приложение за хъркане.
 

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО ВСЯКА ВЕЧЕР

За най-точни доклади и съвети използвайте SoundSleep всяка вечер в продължение на поне една седмица. Уверете се, че записвате всички фактори на начина на живот, които може да са повлияли на хъркането ви.

ОПИТАЙТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ SOUNDSLEEP С ПРОДУКТ ПРОТИВ ХЪРКАНЕ

Проследете колко добре работи вашето облекчаване на хъркането, като го регистрирате в приложението и наблюдавате разликата.

ПОПЪЛНЕТЕ ПРОФИЛА СИ

SoundSleep няма да иска никаква лична информация. Но ще ви помоли да предоставите някои други данни за профила, като вашата възраст, височина и тегло, защото те могат да бъдат важни фактори за хъркането.

 
Можете да изтеглите приложението тук: https://soundsleep.info/