Gynofit_Q&A.png

За да сме максимално полезни на нашите клиенти, подбрахме най-често задаваните въпроси, свързани с продуктите Gynofit. Повече информация за самите продукти, вижте в раздел „Медицински изделия“.

       Как действа Gynofit вагинален гел с млечна киселина?

    Съдържа гликоген и млечна киселина, които понижават висококиселинното рH на влагалищната среда, което води до спиране на разпространението  на нежеланите бактерии. Така Gynofit премахва проблеми като сърбеж, течение с  неприятна миризма и възвръща нормалния баланс на вагиналната флора. Той    повлиява не само симптомите, но и противодейства на първопричината, като поддържа едно оптимално рH – 4,5 и то по естествен път.

     Как действа Gynofit овлажняващ гел?

    Съдържа глицерин, който се задържа по стените на влагалището и така осигурява едно приятно овлажняване.

     Колко бързо действат продуктите Gynofit?

    Гел формите действат доста бързо. След нанасяне се усеща моментално облекчение с продължителност от 4 до 6 часа. Най-добри резултати се получават при системна употреба. В случай, че някои остри оплаквания не се повлияят за период от  1 - 2 дни, се препоръчва посещение при лекар-гинеколог.

     По какво се различава Gynofit от другите продукти за хигиена на интимната зона?

Измивните гелове почистват само външно, докато Gynofit спомага за възстановяването и поддържането на оптимална здравословна среда във влагалището. Антибиотиците и антисептиците убиват всички бактерии, дори полезните за организма, а ние се нуждаем от тях. Антимикотичните средства се борят с гъбичките, но не и със симптомите.

    Какво харесват жените най-много в този продукт?

Че се поддържа здравословна хигиена, преодоляват се проблемите, свързани с неприятно усещане и дискомфорт, и така качеството на вашето всекидневие е на ниво.

    Какво е мнението на лекарите - гинеколози за Gynofit?

    Почти без изключение, всички гинеколози, които имат опит с продуктите са възхитени. В много от случаите след употребата на Gynofit предписването на антибиотици, антисептици и антимикотични препарати става излишно. При оплаквания, които често се повтарят, Gynofit се налага като средство на избор.

    Съдържа ли Gynofit консерванти или други дразнещи съставки?

     Не! Gynofit е базиран на естественото действие на глицерин и млечна киселина!

  Има ли Gynofit някакво действие върху презерватива по време на секс?

     Не. Gynofit няма ефект върху презерватива.

Може ли да се ползва Gynofit вагинален гел по време на бременност и кърмене?

Да, може. Няма ограничения за употребата му. Не взаимодейства с други медикаменти. Gynofit не е подходящ само в случаи на свръхувствителност към някоя от съставките му.

 

gynofit4.png